реклама Делікат

У Черкасах в День Незалежності на Соборній площі відбувся концерт, на якому виступили гурти «Арктика», «Алібі» і «Гайдамаки». Організатором свята виступила облдержадміністрація, а спонсором ... - Партія регіонів. Тому крім синьо-жовтих прапорів, у натовпі майоріли і прапори цієї партії.

Після виступу першого гурту ведучий оголосив про вихід на сцену Сергія Тулуба для вітального слова. Представили губернатора як голову ОДА і голову Черкаської обласної організації Партії регіонів. Щоправда, наприкінці свого виступу солістка гурту «Арктика» Ольга Горбачова взагалі повідомила слухачів про те, що до виступу готується Сергій Одарич, який насправді не виступав…

Між тим, разом з губернатором на сцену вийшли і його соратники, заповнивши практично усю сцену.

Сергій Тулуб виступав підкреслено урочисто. Насамперед він привітав присутніх з «найвеличнішим святом України», а далі – розпочав агітацію. Сергій Борисович говорив, що для того, щоб держава відбулася, її слід зміцнити економічно. Також, він повідомив про своє бажання зробити Черкаси європейським містом.

Тулуб і його команда. Вони беруться перетворити Черкаси у європейське місто...

Тулуб і його команда. Вони беруться перетворити Черкаси у європейське місто...


– Для цього треба, щоб люди мали гідні зарплати, щоб молодь мала можливість працевлаштовуватись після навчання, щоб нормальними були дороги, житлові будинки. У вас вже в жовтні буде можливість визначитися. Черкаси мають стати європейським містом! – наголосив Сергій Тулуб, зазначивши, що його команда всіляко працюватиме для покращення життя черкащан.

А співачка Арктика була не проти, щоб на сцену вийшов мер Черкас

А співачка Арктика була не проти, щоб на сцену вийшов мер Черкас

Ніби між іншим, губернатор згадав і про те, що нинішня влада напередодні Дня Незалежності відкрила в Каневі оновлений музей Шевченка, який він усіх запросив відвідати. «І відкриття музею ще раз засвідчує, що нова влада виконує обіцянки», – сказав Сергій Борисович.

Насамкінець він пообіцяв докладати усіх зусиль, щоб Черкаси стали «найпотужнішим містом».

Нікому з присутньої команди губернатора слова не надали і вони так само мовчки зійшли зі сцени. Після невеликої затримки (мабуть, через технічні неполадки) концерт продовжився. А сам Сергій Тулуб збоку від сцени розпочав з кимсь по мобільному дуже емоційну розмову, ходячи туди-сюди та розмахуючи руками.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 арктик 26.08.2010 20:43
регіональний фальстарт... при такій безтолковій організації "свята" - ніякі зірки не допоможуть. Афіш - не було, реклами концерту - не було. Були - перелякані чиновники, яких змусили прийти на захід, та черкащани, що прибилися на звуки з колонок...Свято треба організовувати для людей, а не для губернатора!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ursus 26.08.2010 10:11
А что, политическая агитация уже разрешена -выборы стартовали для отдельно взятой ПР?! Или ПР просто срочно нужно "жыты кращэ вжє сьогодни"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Alex 25.08.2010 20:25
Это чтореклама Одаричу? Типа не боится Тулуба.А Тулуб збоку від сцени розпочав з кимсь по мобільному дуже емоційну розмову, ходячи туди-сюди та розмахуючи руками. И что?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100