реклама Делікат

Пані сенатор Альтхофф

Пані сенатор Альтхофф

Голова обласної ради Володимир Гресь у четвер, 26 серпня, зустрівся з сенатором штату Іллінойс Памелою Альтхофф та президентом Асоціації міст-побратимів з містаСпрінгфілд Лісою Гроеш. Як повідомляє прес-служба облради, Володимир Анатолійович розповів іноземкам про особливості формування органів місцевого самоврядування під час минулих виборів та зміни, які передбачені законодавством щодо виборів депутатського корпусу, голів сільських, селищних, районних та обласних рад, які мають відбутися 31 жовтня.

Пан голова обласної ради Гресь

Пан голова обласної ради Гресь

Він позитивно оцінив діяльність жіночого представництва в Черкаській обласній раді, громадська активність яких ніскільки не поступається чоловікам-депутатам. Американки цікавилися аграрним розвитком Черкащини і голова обласної ради із задоволенням відзначив успіхи хліборобів краю, завдяки звитяжній праці яких область практично протягом останнього десятиріччя лідирує за показниками урожайності зернових культур.

Памела Альтхофф та Ліса Гроеш поінформували голову обласної ради про те, що під час перебування на Черкащині вже встигли взяти участь в роботі круглого столу «Можливості та перспективи врахування інтересів жінок та чоловіків при вирішенні соціальних проблем Черкаської області», а також відвідали історичні місця.

Учасники зустрічі обговорили питання гендерної рівності, врахування гендерної тематики в діяльності органів місцевого самоврядування тощо і на завершення зустрічі обмінялися символічними подарунками-сувенірами.


реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Name 01.09.2010 15:14
:-x
*** смайлик для Урсуса
ППЦ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ursus 27.08.2010 11:30
Ні про що. Знову товкли у ступі гендерну воду? Покищо ніхто, окрім Азарова, не додумався брякнуть, що жінкам місце лише на кухні. Можливості у них абсолютно рівні з чоловіками. Про що тут ще треба нити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100