реклама Делікат

Про це під час прес--конференції заявив директор комунального підприємства “Дирекція парків” Олександр Радуцький, передає агентство ГолосUA.
За словами чиновника, рештки пам'ятника Леніну сьогодні знаходяться на території підприємства. “Усі рештки, а особливо голова, знаходяться у надійному місті. Потрібно встановлювати, але на це немає коштів. Крім того, досі не знятий припис начальника Державної екологічної інспекції в Черкаській області Миколи Клименка щодо того, що пам'ятник Леніну не можна встановлювати у парку Перемоги”, - сказав О. Радуцький.
Він також нагадав, що М. Клименко вже неодноразово обіцяв черкаським соціалістам та комуністам, що скасує свій припис. “Проте він досі цього так і не зробив”, - наголосив О. Радуцький.
Із центральної площі Черкас пам'ятник Леніна демонтували у листопаді 2008 року. Під час демонтажу пам'ятник було пошкоджено і він розколовся на частини. Рештки пам'ятника сьогодні знаходяться у парку Перемоги, де планувалося його встановлення. Представники лівих сил недавно обурювалися тим, що серед решток немає голови гранітного вождя.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100