Понад 300 байкерів з'їхалося на закриття оксамитового сезону до села Вереміївки, що в Чорнобаївському районі. Поринути у дивовижний світ козаків і чумаків змогли гості з Києва, зокрема співак Віктор Павлик і фронтмен гурту «ТНМК» Фагот, гості з області, району, жителі села, завітавши 3 вересня до живого музею «Козацькі землі України», який нараховує більше 30 тисяч експонатів. Про це інформує обласна газета «Вечірні Черкаси».

 Організатор заходу – засновник і директор музею, уродженець села, мистецтвознавець і художник, лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка Володимир Недяк.

verema
Жива модель села козацької епохи із волами, млинами, козаками, виступ запорізького кінного театру на Хортиці, який подарував його власник Юрій Ружин, виступ характерника Володимира Холошні – усе це дивувало і вражало. Байкери охоче долучилися до традиційних козацьких дійств, також для них провели екскурсію. Усіх гостей частували козацьким кулішем, капусняком і юшкою.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Стоп туфті 11.09.2011 14:06
А власне "Прочерка" матеріали будуть, чи тільки передруки?! І ще: обіцяю, якщо ви знову покоротите мій пост чи видалите його - взагалі перестану заходити на цей збірник дайджесту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100