реклама Делікат

Вісник «Болотні Черкаси», який обливає брудом відомих публічних осіб Черкас і області, днями почав поширюватися у громадських місцях Черкас, зокрема, на центральному ринку. Листівка формату А4 демонструє хворобливу уяву її авторів.

Так, «Вісник» інформує про те, що керівництво заводу «Темп» позичало гроші на… зумисний підпал свого підприємства разом із… саджанцями морозостійких бананів, призначених для «висадки у Одарич-граді». А голова обласної ради Володимир Гресь «має намір будувати пряму дорогу, щоб їздити на ловлю карася разом з Миколою Томенко». І губернатор Сергій Тулуб береже бюджет, бо це – «общак чиновників»… Також у листівці у негативному контексті згадуються прізвища Петра Душейка, Володимира Лук’янця, Сергія Терещука. Єдиний позитивний персонаж у «Болотних Черкасах» - заступник губернатора Валим Льошенко. Він є… «лідером народних симпатій на Черкащині».

«Прочерк» звернувся до Ніни Набокіної, голови наглядової ради ВАТ «Темп» за коментарем і щодо листівки, і щодо звинувачень газети «Антенна» про страхування приміщення заводу за 4 дні до підпалу.

– Чи бачили ви вісник «Болотні Черкаси» - прояв чорного піару? Тут неоднозначно розцінюється пожежа, нібито «Ніна Андріївна Набокіна позичала гроші на цей підпал у Петра Душейка»…

- О Боже, я такий вісник не читала але бридоти більшої немає, - обурюється Ніна Набокіна. -  Кредит на купівлю цієї лінії ми брали, але не в минулому році і не в позаминулому. Це довгостроковий проект, закупка ліній була поетапна. Введення в експлуатацію цієї лінії і запуск фабрики планувався на грудень 2010 року. Працювати повинні були в дві зміни 30 робітників по 15 людей у зміну. Людей навчали за рахунок підприємства. Лінія була в стадії випробування. Що стосується кредиту, то його брало товариство «Темп-МАШ», юридична структура, яка і купувала цю лінію. Перш ніж надати кредит, банк замовив страхування усіх ризиків. Будівлі також страхувалися. Бо банк інакше кредит не видає. Тому для нас це велике горе. Збитки нанесено дуже великі і не тільки підприємству, а й моральна шкода і т. д. Звичайно, в цій ситуації найкраще виглядає банк. А як страхова компанія реагуватиме, ми ще не знаємо, але фактом є те, що це підпал. Адже лінія не працювала, було відімкнене все енергопостачання.  Вартість цієї лінії 1млн 32 тис євро.

Ніна Набокіна обурена спробами звинуватити "Темп" у самопідпалі

Ніна Набокіна обурена спробами звинуватити "Темп" у самопідпалі

– Як давно було застраховано майно?

– З моменту отримання кредиту  - з 2005 року.

– Тобто ні про яке страхування напередодні підпалу мова не йшла?

– Та про що ви говорите!? Перш ніж береться кредит ,спочатку робиться великий бізнес-проект. Це вимога банку, який надав кредит – це був міжнародний комерційний, а зараз «Піреус Банк». Просто смішно про таке говорити… Навіть дивно, що у «Антенні» про це  пишуть люди, які збираються балотуватися на посаду мера…

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Сеня 03.09.2010 18:31
Афтор весника явно болен шизофренией. И дивно, что прочерк такое заметил. Наверное единственный в городе. Заказали промо малотиражки новой?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ПВ* 30.08.2010 21:09
ТОПОРНА РОБОТА!
ПР* розуміють,що Черкаси їм не взяти!
Гречка - 1кг.-16 грн.75 коп. Тігіпко, відомий "рехворматор",а дехто не розуміє, що це хороший тягач голосів.Будьте пильними
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Ursus 30.08.2010 13:22
Автор этой чернухи - явно взбрендивший субъект. Может, хоть на "Болотных Черкассах" наши доблестные правоохранители продемонстрирую т, могут ли они пресекать подобный маразм?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Alex 30.08.2010 10:23
Тупая антиреклама с обратным эффектом. Интересно кто это * профинансировал ? И зачем такое Лешенку?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100