реклама Делікат

У суботу з нагоди Дня шахтаря Президент Віктор Янукович відвідав Луганську область, де взяв участь у заходах з нагоди 75-ої річниці трудового подвига Олексія Стаханова. Як повідомляє газета «Коммерсант», серед гостей свята був і голова Черкаської облдержадміністрації, колишній міністр вугільної промисловості Сергій Тулуб. При появі Віктора Януковича він дав команду «Рівняйсь!» чиновникам вугільної промисловості та соратникам глави держави.

У своєму виступі перед шахтарями Віктор Янукович підкреслив, що вже цього року з держбюджету на розвиток вугільної галузі буде спрямовано близько 8 мільярдів гривень.

Водночас Глава держави звернув увагу на те, що реформування вугільної сфери вимагає залучення недержавних інвестицій. На сьогодні вже відібрано 63 перспективних проекти у цій сфері на загальну суму близько 50 мільярдів гривень.

Президент присвоїв звання Героя України забійнику шахти «Новодзержинська» Сергію Шесуку, який 9 серпня добув 170 тонн вугілля – у півтора рази більше, ніж Олексій Стаханов 75 років тому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100