реклама

реклама

Після скандалу навколо оренди приміщення для яскравої презентації роялю Стейнвей про придбання інструменту для Черкас більше не згадують

Після скандалу навколо оренди приміщення для яскравої презентації роялю Стейнвей про придбання інструменту для Черкас більше не згадують

Відомий режисер та продюсер Сергій Проскурня таки заплатив за оренду зали в Черкаській філармонії 5 тисяч гривень. Про це «Прочерку» повідомив директор Черкаської філармонії Антанас Петраускас.

Нагадаємо, що Сергій Проскурня (на фото - справа) виступив ініціатором та організатором концерту італійського піаніста Франческо Аттесті (на фото - зліва), що відбувся у філармонії на початку цього літа у рамках презентації роялю фірми Стейнвей та з нагоди Дня міста. Уже після проведення заходу Сергій Проскурня заявив про претензії до укладання договору оренди приміщення і вирішив не платити гроші. Керівництву Черкаської філармонії довелося місяць просити у режисера гроші за оренду зали.

– Це була перша така ситуація в моїй практиці. Відомий режисер, а хотів обвести нас як дурнів, – зазначив у коментарі «Прочерку» Антанас Петраускас. – Усі документи на оренду зали були оформлені. Я звернувся і до прокуратури і до інших правоохоронних органів. Мені порадили писати відповідну скаргу. Наостанок я повідомив Проскурні, що збираюся звертатися до правоохоронців, бо закон був на моїй стороні. Тоді він нарешті вніс кошти за оренду зали.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Сергій 14.09.2011 19:39
Соромно, що Антанас Петраускас для такої події, взагалі осмілився просити грошей за оренду, тим пачи повідомивши про це за лічені дні до концерту. Оскільки такого високого світового рівня професіонала, нажаль у філармонії побачити до того було неможливо. Не говорячи вже про легендарний інструмент на якому грав піаніст.

Соромно та сумно, що Антанас Петраускас, не знайшов інших, більш відповідних його посаді, засобів для власного піару, а чорно присосався до відомих імен Антанаса Петраускаса та Сергія Проскурні. Хоча це і не дивно, бо результати його роботи – це з кожним роком все більш пустіші крісла у залі нашої філармонії !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 ФакТи 14.09.2011 11:29
Цікаво, яка у цьому роль була у мерії, яка носилася з цим концертом, як дурень зі стейнвеєм?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100