реклама Делікат

Замість 780 тисяч, які були передбачені в цьому році на утримання комунального підприємства «АТП Черкаської обласної ради», виділено 1,6 млн. грн. Відповідне рішення ухвалили депутати на сесії 13 вересня.

- В обласному бюджеті на 2011 рік передбачена сума видатків 780 тисяч гривень, - пояснював начальник управління майном обласної комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Володимир Семерей. – Це фінансування недостатнє, тому в підприємства виникла потреба в додаткових коштах, зумовлена зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів на 46%, зростанням мінімальної заробітної плати, вартості запчастин та ремонту техніки. Тому пропонується цифру 780 замінити на 1 мільйон 675 тисяч…

Прийнявши це рішення, депутати проголосували також за збільшення видатків на утримання приміщень, що передані в оренду облдержадміністрації та її структурним підрозділам.  А ще одним рішенням зменшили орендну плату управлінню по експлуатації Будинку рад і об’єктів комунальної власності на 50% у цьому році.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100