реклама Делікат

Близько 30 освітян з Черкас найближчих вихідних поїдуть до Європи. Вони братимуть участь у семінарі «Європейський вимір в освіті», який проходитиме у невеличкому містечку Бад-Урах, що в землі Баден-Вюртемберг (Німеччина). До групи потрапили в основному керівники шкільних євроклубів, декілька адміністраторів шкіл та викладачів вищих навчальних закладів.

Протягом восьми днів вони вивчатимуть «ази» життя в Євросоюзі. Їх очікують численні тренінги, візит до Ради Європи та Європарламенту у Страсбурзі, відвідини університетського містечка в Тюбінгені, візит до школи у Штутгарті, екскусія до музею концерну МЕРСЕДЕС. Крім черкащан, у групі буде така ж кількість дніпропетровців, інформує прес-служба міськвиконкому.

– За роки існування програми більше 60 черкаських вчителів брали участь у цьому проекті. Проект спонсорується ЄС, а найдієвіше сприяння в організації міжнародного семінару надає експерт Ради Європи пан Карлхайнц Дюрр, який побував у нашій гімназії у червні цього року, – розповів директор Першої міської гімназії Сергій Саєнко.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 петя 27.02.2012 16:46
едут члены партии реигонов и люди с донецким оттенком теперь ясно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Оксана Колісник 14.09.2011 19:26
А Ви спробуйте відібратися. Про участь у таких проектах за гроші пишуть тільки патологічно ліниві, або вкрай зарозумілі: "Я - найкращий, і мені ще з кимось змагатися? Щось писати? На питання якісь відповідати? Та хто вони такі? А!.... Отих взяли?! Так то ж усі за гроші! Та хай їдуть - воно мені й даром не нада!" І т.д. і т.п....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Вадим 14.09.2011 16:24
Интересно по какому принципу проходит отбор, сколько у нас умудряются заработать на этом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100