реклама Делікат

У ІV кварталі цього року фахівці КРУ в Черкаській області продовжуватимуть роботу, спрямовану на здійснення фінансового контролю за витрачанням державних коштів та майна підприємствами, установами і організаціями області. Про це інформує прес-служба управління. Ревізії триватимуть у професійно-технічних навчальних закладах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

Крім того, буде проведена ревізія цільового та законного використання коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в управлінні цього фонду у Черкаській області. Перевірять фінансово-господарську діяльність підприємств, установ і організацій, що належать до сфери управління Міністерства промислової політики України та підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України. Дізнаються ревізори і про те, як використовуються бюджетні кошти в установах охорони здоров'я та соціального захисту населення Черкащини.

Серед конкретних підприємств, які опинилися  в списку – ОКП «Облпаливо», Черкаський науковий дослідний центр продуктивності агропромислового комплексу та Черкаський обласний державний проектно-технологічний центр охорони родючості ґрунтів та якості продукції.

У полі зору фахівців КРУ опиняться і районні бюджети. Так, у ІV кварталі 2011 року проводитиметься ревізія бюджету Жашківського району. Побувають ревізори також на КП «Черкаське експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів», на ДП «Черкасиавтотранссервіс».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100