реклама Делікат

Набув чинності вирок Канівського міськрайонного суду Черкаської області у кримінальній справі, порушеній слідчими СБУ стосовно мешканця м. Канів за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.361-1 (створення з метою використання, розповсюдження або збут шкідливих програмних чи технічних засобів, а також їх розповсюдження або збут) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 34-річний приватний підприємець незаконно збував CD-диски із шкідливим програмним продуктом, який дозволяє несанкціоновано втручатися в автоматизовані системи та приховано копіювати інформацію. Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність зловмисника.

Вироком суду його визнано винним та призначено покарання у вигляді 1 року позбавлення волі з відстрочкою на строк 1 рік.

Крім цього, завершено досудове слідство у іншій кримінальній справі, порушеній слідчими Управління СБУ в Черкаській області стосовно мешканця м. Умань, який також реалізовував шкідливий програмний продукт.

Співробітники СБУ затримали 22-річного чоловіка під час продажу чергового CD-диска з забороненою програмою, яка дає можливість зламувати паролі та отримувати доступ до комп’ютерів. Кримінальну справу скеровано до суду, повідомляє прес-центр СБУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100