реклама Делікат

На своєму блозі Віктор Горкун звітується про відремонтований спортивний майданчик

На своєму блозі Віктор Горкун звітується про відремонтований спортивний майданчик

Ще один високопосадовець Черкас поповнив ряди блогерів. Днями свій перший запис у Живому журналі зробив секретар Черкаської міської ради Віктор Горкун. Його інтернет-щоденник доступний за такою адресою: http://viktorgorkun.livejournal.com.
  Вступний пост на власному блозі Віктор Іванович присвятив знайомству з ЖЖ-спільнотою та зазначив для чого йому інтернет-щоденник.
– Розповідатиму тут про своє життя, про роботу, про нові ідеї, політичну та депутатську діяльність. Ділитимуся напрацюваннями та планами на майбутнє. Звісно, хочу дізнатися і Ваше ставлення до тих чи інших подій, почути цікаві пропозиції, – пише на своєму блозі Віктор Горкун.
Прес-служба мерії Черкас зауважує, що першим серед посадовців Черкас відкрив свій блог міський голова Сергій Одарич http://sergiyodarych.livejournal.com. До інтернет-спільноти Сергій Олегович уперше звернувся 17 жовтня 2007 року. Відтоді щоденно на його електронну сторінку заходять понад тисячу відвідувачів із Черкас, України та держав ближнього зарубіжжя.
Також власний блог нині має директор КП “Дирекція парків”, депутат міської ради Олександр Радуцький http://radutskiy.livejournal.com. Крім того, на платформі LiveJournal зареєстровані та друкуються такі посадовці мерії: керуючий справами Черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев http://kudryavtsevms.livejournal.com та директор департаменту муніципальної інспекції Черкаського МВК Ольга Швець http://olgashvets.livejournal.com.
Кількість же депутатів, що заводять та ведуть персональні інтернет-щоденники, збільшується майже щомісяця. На сьогодні до таких належать:
Андрій Більда – http://andriybilda.livejournal.com
Олег Ліходькін – http://oleglihodkin.livejournal.com
Денис Жмаєв – http://dzhmaev.livejournal.com
Сергій Отрешко – http://sergiyotreshko.livejournal.com
Володимир Мамалига – http://mamalyga-v.livejournal.com.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100