реклама

реклама

17 травня відбулись установчі збори з формування нового складу громадської ради при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, інформує сайт Міністерства.

За результатами рейтингового голосування увійшли 35 представників від інститутів громадянського суспільства, зокрема, черкащани член громадської організації «Об’єднання територіальних громад», радник голови ОДА з економічних питань на громадських засадах Наталія Старікова, керівник Агентства розвитку Черкащини Анатолій Хмільківський та представник цього ж агентства Віталій Старовойт.

«Вчора з земляками теж прийняла участь в установчих зборах з формування нового складу громадської ради. Прийшлось попрацювати секретарем лічильної комісії зборів. Дякую всім представникам 200 громадських організацій України за довіру, троє черкащан за рейтинговими показниками виборів включено в новий склад громадської ради при Мінрегіоні. Будемо працювати на користь жителей Черкащини. Слава Україні!» – інформує Наталія Старікова у «Фейсбуці».

У коментарі "Прочерку" вона додала, що зараз працює на тему впровадження в нашому краї таких реформ, як децентралізація, бюджетна та податкова реформи.

«Допомагаю нашим громадам різних районів залучати інвестиції на вирішення проблем громад, а зокрема, ремонти шкіл та ФАПів. Я мала бажання бути в цій громадській раді, щоб бути поінформованою та мати зв'язок між міністерством і областю», – роз’яснила Наталія Володимирівна «Прочерку».

Довідка

Громадська рада формується в порядку, встановленому Типовим положенням про громадську раду при Міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

Вона формується з метою забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю Мінрегіону, налагодження ефективної взаємодії Мінрегіону з громадськістю, врахування громадської думки під час реалізації державної політики у сфері регіонального розвитку, будівництва та житлово-комуманального господарства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100