реклама

реклама

З початку цього року кількість підприємців-фізичних осіб на Черкащині зменшилася на 8,2%. Кількість малих підприємств з початку року залишилася незмінною. Про це 26 вересня на прес-конференції повідомив голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.

Коментуючи зменшення кількості підприємців-фізичних осіб, губернатор зазначив, що «це чимала кількість людей». Закрити свій бізнес підприємців змусили, на думку Сергія Тулуба, об’єктивні і суб’єктивні причини.

– Сьогодні законодавство, яке змінилося, не дає можливості на хіп-хап швиденько збити грошей і втекти. Тобто багато підприємців просто не змогли б жити в нинішніх умовах. Їм світила б кримінальна відповідальність. Крім того, не всі підприємці здійснювали свою діяльність відкрито і прозоро. Об’єктивно кажучи, не всі з них можуть виконати норми закону, що були введені, не всі підприємці змогли прижитися в нових обставинах, – зазначив Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 fjfjfjf 27.09.2011 10:38
ага, да, им всем криминальная ответственность , а вам - шана((( фу, гидко. давят бизнес чтобы мало не показалось. хоть бы отмазки такие не придумывали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100