реклама Делікат

Податкова адміністрація здійснює спецоперацію «Урожай-2010», перевіряючи інформацію про приховування доходів сільгоспвиробників та використання ними при збиранні урожаю неофіційної робочої сили. Прес-служба ДПА у Черкаській області інформує, що внаслідок дій податківців викрито і взято під нагляд золотоніською податковою міліцією діяльність ТОВ «Д», яке має в оренді паї 261 громадянина, проте на обліку в ДПІ не рахується, податків не сплачує, та ПНВ «М», яке використовує земельні паї 70 громадян, і ухиляється від податкового обліку.  Після податкової перевірки повністю погасило податковий борг з орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності смілянське ВСК «М». Ще одне підприємство, ДП ДГ «Н» з Христинівського району погасило заборгованість із сплати податку з доходів фізичних осіб в сумі 267,2 тис. грн. Катеринопільське ПСП «М» оформило на роботу 22 «трудових нелегалів», які здійснювали ремонт сільськогосподарської техніки. Сума легалізованого доходу склала 19,1 тис.грн.; до бюджету надійшло  2,1 тис.грн. податку з доходів фізичних осіб.

За словами Володимира Коломійця, першого заступника голови Державної податкової адміністрації у Черкаській області, «податкові жнива тривають і ми сподіваємось на те, що податковий урожай також буде багатим». У своєму зверненні до платників податків Володимир Коломієць закликає сільгоспвиробників не чекати перевірок і добровільно декларувати доходи:

- Наголошу: ми знаємо реальні обсяги виробництва і реальну заробітну плату, яку уже заробили на збиранні зернових і продовжують отримувати люди, задіяні у збиранні урожаю. Під пильним контролем перебувають і громадяни, які провадять діяльність, пов'язану з заготівлею, переробкою та продажем продукції тваринництва, птахівництва та рибальства.

Також податківці закликають громадян анонімно повідомляти інформацію про аграріїв, які ухиляються від сплати податків.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Андрій 03.09.2010 23:38
Цитую Тетяна Єщенко:
Лысуна уже перепроверяли. Результат налицо...

... податкова звісно йде туди, де стоять круті трактори і т.п., а чому ж податкова не запитає звідки ті трактори та кредити по яким відсоткам дають цим керівникам які піднімають сільгосподарств о. І я вас прошу не кажіть що вони живуть добре, якщо навіть і живуть добре, то ви станьте та попробуйте впорядкувати отакі угіддя, то ще потрібно мати любов до землі та кебу в голові. А в нас люди живуть по принципу - в мене не має, то й в я так зроблю щоб в нього не було, бо ДАВИТЬ ВЕЛИКА ЗЕЛЕНА РОПУХА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Тетяна Єщенко 03.09.2010 08:26
Лысуна уже перепроверяли. Результат налицо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100