реклама Делікат

Лікар-епідеміолог Черкаської міської СЕС і депутат обласної ради Любов Майборода йтиме на вибори у облраду по мажоритарному округу в Черкасах. Про це депутат нещодавно повідомила журналістам.

– Я буду балотуватися в обласну раду по місту Черкаси. Я вже двічі обиралася по мажоритарній системі, я знаю діяльність обласної ради. Важливо, щоб людина приходила сюди підготовленою. Я іду як позапартійна, – зазначила Любов Володимирівна.

Разом з тим, депутат облради наголосила, що є членом команди Сергія Одарича, а тому входить до виборчого списку Партії Вільних Демократів. За словами Любов Майбороди, міський голова Черкас подобається їй тим, що є «патріотом України і господарником».

– Тому я підтримуватиму його команду і балотуватимуся від неї саме до обласної ради. Головна моя місія – бути в обласній раді і відстоювати там інтереси черкащан, – наголосила Любов Володимирівна.

Разом з тим, за словами голови Партії Вільних Демократів, мера Черкас Сергія Одарича, його політична сила, швидше за все, крім Любов Майбороди, підтримуватиме на виборах до обласної ради наступних осіб: заступника міського голови Андрія Дзюбу, який нині є депутатом облради; голову наглядової ради ВАТ «Темп» і нинішню депутатку міськради Ніну Набокіну.

– Також по Шполянському району йтиме, скоріш за все, Віктор Дубина. По Уманському – Ігор Доманський. Буде йти ще кілька таких активних людей. Думаю, протягом двох тижнів ми визначимося, – зазначив Сергій Одарич.

 

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 гонта 04.09.2010 20:45
Цікаві пропозиції.. Майборода постійно критикує Дзюбу за неспроможність організувати прибирання сміття і називає найбільшою кадровою помилкою Одарича, а Дзюба в свою чергу пропонує направити Майбороду на психіатричне обстеження. Щось не клєється в королівсті Одарича..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Тетяна Єщенко 03.09.2010 18:13
Чом би й ні? Хай пробують. Любов Володимирівна має авторитет і високі шанси пройти. Щодо решти важко сказати. Але все можливо ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100