Маринкевич у депутати йшов під прапорами Вільних демократів, але мандату не здобув

Маринкевич у депутати йшов під прапорами Вільних демократів, але мандату не здобув

Департамент соціальної політики міськвиконкому очолив Василь Маринкевич, колишній секретар Черкаської міської ради. Вже підписане розпорядження про перехід усіх працівників з управлінь праці та соціального захисту населення Соснівського та Придніпровського райвиконкомів у нову структуру. Загальна чисельність новоствореного департаменту складає 193 особи, інформує прес-служба Черкаської мерії.

 Директор департаменту соціальної політики Василь Маринкевич розповів, що до складу підрозділу ввійшли управління праці та соціального захисту населення Соснівського та Придніпровського райвиконкомів, а також управління соціальної політики, яке до цього часу було у складі департаменту охорони здоров’я та соціальної політики.

Крім цього, створено додатковий підрозділ на базі бухгалтерій двох  районів  – управління планування, аналізу, бухгалтерії, обліку та звітності, штатною чисельністю 21 особа. А саме: 8 осіб перейшли з бухгалтерії Соснівського райвиконкому,  9 – з бухгалтерії Придніпровського райвиконкому та 4 особи з департаменту охорони здоров’я.

– Hіяких скорочень в  управліннях, які увійшли до складу нової структури не  відбулось. При цьому жодної додаткової одиниці в утвореному департаменті соціальної політики не було створено, – наголосив Василь Петрович.

Ключовим завданням роботи департаменту його директор вбачає в максимально ефективній організації роботи на місцях, щоб ні на мить не зупинити процес по наданню функцій соціального захисту населенню. Це особливо актуально у період, коли іде реорганізація, реєструється та запускається нова структура.

Першочерговими аспектами роботи департаменту соціальної політики  є реалізація державної політики в галузі соціального захисту населення. А саме:  координація, контроль за призначеннями та виплатою державної соціальної допомоги громадянам та сім’ям (малозабезпеченим, багатодітним, з інвалідами тощо), надання субсидій, компенсацій, пільг і т.д.

Василь Маринкевич висловив сподівання на те, що колективи у Соснівському та Придніпровському райвиконкомах дієздатні та мають відповідний досвід. Адже більшість працює  там вже не один рік. Тому, за його словами, це вселяє надію, що департамент у новій якості працюватиме ефективно на користь громади нашого міста.

Василь Петрович зауважив, що проблеми організаційного характеру найближчим часом будуть вирішені. Зокрема, сподівається, що з боку виконавчих комітетів Придніпровського і Соснівського районів перепон не буде.

При утворенні нового департаменту колишні управління праці та соціального захисту, працюватимуть там, де і раніше –  у приміщеннях Соснівського та Придніпровського райвиконкомів. Тоді як директор департаменту працюватиме у будівлі Придніпровського райвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 МАЗЕПА 30.09.2011 10:29
Ключове завдання департаменту його керівник вбачає в "максимально ефективній організації роботи на місцях,щоб ні на мить не зупинити процес по наданню функцій соціального захисту населення" :P :P Який пафос!! Чисто в гебельсовському стилі!! :P :P Після таких пасажів зрозуміло,що окрім бутафорської пропаганди, цей чинуша ні на що не здатен і НІЧОГО ДЛЯ ЛЮДЕЙ НЕ ЗРОБИТЬ. Почепить в своєму кабінеті портрет Януковича і буде по-собачому заглядати в очі Одаричу. ОЦЕ І ВСЯ РОБОТА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100