реклама Делікат

Крісло керівника УДАІ УМВС України в Черкаській області обійняв Андрій Іванченко. Головний інспектор на прес-конференції 29 вересня зазначив, що відтепер правопорушників не штрафуватимуть, а проводитимуть роз’яснювальну роботу.

Андрій Іванченко - новий керівник черкаської ДАІ. Його попередник - Михайло Халаджи - вернувся у Донецьк

Андрій Іванченко - новий керівник черкаської ДАІ. Його попередник - Михайло Халаджи - вернувся у Донецьк

 Досі Андрій Олексійович був командиром уманської роти з обслуговування доріг державного значення.

– Родом я з Чигиринського району. З 1996 по 1999 рік навчався в Донецькому училищі міліції. 1999 року прийшов в Державтоінспекцію Черкаської області. Заочно вступив у Запорізький юридичний інститут. Чотири роки працював інспектором на лінії. Потім чотири роки був командиром взводу. Далі два роки був начальником по ДТП м. Черкаси. Сім місяців працював у Черкаському райвідділі у дозвільній системі. Тоді робота в Уманській роті. А з 12 вересня призначений начальником управління, – розповідає пан Іванченко.

 

За словами нового керівника, до 25 жовтня у Державтоінспекції відбуватиметься реорганізація: скорочення штату, встановлення відеоспостереження на дорогах державного значення, зміна міліцейського стажу, скасування результативності та звітності. Детальніше пояснює пан Іванченко.

Спостереження

На Черкаську область виставлено 2 контрольні пункти: Золотоніський і Уманський. Щодо Уманського КП, то він готовий на 80%. Поки що це тільки будівля. Уже готове спостереження при виїзді на дамбу (м.Черкаси). Плануємо закупити ще шість  відеоспостережень: чотири на трасу Київ–Одеса, два на Золотоношу.

Міліцейський стаж

– Щодо працівників МРЕВ. Раніше вони були працівниками МВС. Тепер вони стануть цивільними особами – держаними виконавцями у структурі міністерства. Відповідно у них буде суміжний стаж: міліцейський і цивільний.

Адмінпротоколи не потрібні

Міністерством внутрішніх справ і управлінням державатоінспекції нині затверджено, що адмінпротоколи і результативність не потрібні. Державна інспекція займається профілактикою дорожного руху і недопущенням дорожно-транспортних пригод. Звітності державтоінспекція вести не буде. Вважаю, що не обов’язково карати водія, можна провести з ним бесіду і розказати, що він порушив і відпустить його далі. Крім того, жоден підрозділ у Черкаській області не відповідає перед черговою частиною, скільки виписано протоколів. Підрозділи звітуватимуть про виконану роз’яснювальну роботи.

Заробітна плата

Поки працівники ДАІ отримують таку ж платню, як і до скорочення. Проте незабаром вона буде збільшуватися.

Екіпажів ДАІ на дорогах практично не буде

У районах області після скорочення буде по 4 особи разом з начальником відділення ДАІ. По Черкасах: 16 осіб у Соснівському районі, 16 осіб у Придніпровці. З них 2 інспектора, які контролюватимуть техогляд, 2  перевірятимуть підприємств, 2 інспектори зі знання (ДТП, відмовні матеріали), 2 займатимуться адмінпрактикою (документи під час оформлення ДТП), інші 8 проводитимуть профілактику на дорогах. В одному районі ці 8 осіб працюватимуть і у першу, і у другу, і у третю зміну. Ви самі розумієте, що це багато. Тому на дорогах працівників ДАІ практично не буде.

Крім того відділом ДПС розроблена характеристика, що визначає, де, о котрій і скільки скоєно пригод. На найнебезпечніші ділянки направлятимуться додаткові екіпажі.

Обережно: «Автомобіль»

Нині триває спецоперація «Автомобіль». Вона покликана викрити незаконно завезені автомобілі, кустарно перебиті. За три дні проведення операції уже  21 автомобіль вилучено і доправлено на автомайдан.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Борис 15.11.2013 17:56
Мабуть пан Іванченко дипломи отримав "за сало", бо стиль викладення думок не дотягує навіть до рівня сержанта: "На Черкаську область виставлено 2 контрольні пункти", "був начальником по ДТП м. Черкаси", "Плануємо закупити ще шість відеоспостереже нь", і т.д.. Прям, як в анекдоті: Син запитує батька: "А чому інженерів, вчителів, лікарів вчать у інститутах, а міліціонерів - у школах міліції?" Батько відповідає: "Їх у звичайній школі розуму не навчили, так в міліцейській школі довчать".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Чыж 15.11.2013 17:03
Наша Главная задача Молотьба и Хлебоздача
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 василий 15.11.2013 17:01
Попрошайки С Умани не выезжают тероризируют город
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 Оксана 08.10.2011 14:02
Дуже симпатичний начальник!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 LUNI 30.09.2011 13:48
АФИГЕТЬ!!! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100