Учора на сесії міської ради в Смілі депутати від ВО «Свобода» звернулися до губернатора області Сергія Тулуба з приводу подій 25 вересня в Умані, а також висловили недовіру секретарю ради, регіоналу Олександрові Литвиненку.

Як повідомляє прес-служба Смілянської міської організації ВО «Свобода», у зверненні до голови облдержадміністрації «свободівці» обурюються діями місцевої влади та правоохоронців і вимагають вирішити питання про передачу останків Цадика Нахмана хасидам, аби ті вивезли їх за межі України і таким чином «припинити незаконне захоплення хасидами земель місцевої громади та самовільну їх забудову».

«З великою надією жителі Черкащини, як і вся Україна, чекають від Вас рішучих дій з вирішення вищезазначених вимог. Тож покажіть на ділі, що Ви будуєте нову Черкащину не тільки на плакатах, а і в реальному житті», - ідеться у зверненні до губернатора.

Таке звернення, як інформує прес-служба «Свободи», негативно сприйняли депутати-регіонали. Тому «свободівці» висловили недовіру секретарю ради Олександру Литвиненку.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 vova 01.10.2011 11:16
Давайте скинемся всем Шевченковским краем и прекратим безобразия на нашей змле. Пусть евреи заберут своего святого на землю обетованную и не мутят здесь воду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Kotovsky 30.09.2011 15:42
А що в Смілі вже всі проблеми вирішено? :-*
Мабуть їм самім не вистачає "таких" турбот...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100