реклама

реклама

За фактом масової загибелі 23.06.2016 собак на території оптової бази за адресою: м. Черкаси, вул. Смілянська 159, що може свідчити про їх отруєння, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Черкаським відділом поліції Головного управління Національної поліції України в Черкаській області.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється групою прокурорів Черкаської місцевої прокуратури.

На цей час розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження всіх обставин справи.

Довідково: за знущання над тваринами, вчинене із застосуванням жорстоких методів або з хуліганських мотивів передбачено покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців.

Прес-служба прокуратури Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 база 25.06.2016 01:16
Живодеров - отстрелять .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ddoss 24.06.2016 13:20
Если речь идет об базах ОПС, то надо к награде приставить, а не судить. Там псин столько, что страшно ходить. Почему там вообще бездомные собаки, куда смотрят коммунальные службы?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100