реклама

реклама Делікат

реклама

За порушення українського законодавства двох паломників-хасидів видворено за межі держави, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС у Черкаській області.

Конфлікти викликані несприйняттям та невиконанням окремими паломниками українського законодавства.

Так, в серпні місяці, на побутовому грунті виник конфлікт між паломником та місцевими жителями. В ході проведення перевірки до адмінвідповідальності був притягнутий громадянин Ізраїлю, стосовно якого Уманським МВ ГУМВС було складено протокол про адміністративне правопорушення. Знаходячись на шостому поверсі будинку, він чинив хуліганські дії, які полягали у в образливому ставленні до громадян будинку, знімання їх на мобільний телефон. При спробі зупинити хуліганські дії, паломник  на зауваження не реагував.
Також співробітниками міліції був виявлений громадянин Ізраїлю, який перебуває на території України нелегально.Судом, прийнято рішення про примусове видворення його за межі України. Уманський МВ ГУМВС направив документи для оформлення чоловіка в пункт тимчасового перебування іноземців в Чернігівській області для подальшого примусового видворення за межі України.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100