реклама Делікат

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності Богданівської сільської ради ревізори КРВ у місті Золотоноші та Золотоніському районі виявили фінансові порушення на суму майже 576 тис. грн. Перевірка сільради охоплювала період з 2005 по 2010 роки.

Як повідомляють у прес-службі КРУ Черкаської області, незважаючи на те, що земля є основним джерелом доходу сільської громади, у Богданівській сільраді недбало розпоряджалися природними ресурсами. Так, землі державної власності загальною площею понад 47 га сільською радою були передані в оренду за заниженими ставками, внаслідок чого місцевим бюджетом недоотримано 161 тис. гривень.

Крім цього, у Богданівській сільській раді використовували бюджетні кошти не за цільовим призначенням. Зокрема, на опалення приміщення установи використано 18,8 тис. грн. за рахунок видатків фельдшерсько-акушерського пункту.

Окремим працівникам сільської ради незаконно нараховані та виплачені премії та надбавки на загальну суму 9,9 тис. грн.

Ревізорами також встановлено заниження в обліку вартості активів більше ніж на 360 тис. грн.

Сільському голові направлені вимоги щодо усунення виявлених порушень. Матеріали ревізії передано до Золотоніської міжрайонної прокуратури.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Андрій 09.09.2010 00:42
Ви мені скажіть за 5 років що таке 576 тис грн??? Ви копніть глибше в містах, а не в села лізуть, там і так не має шо брати, люди пахають за копійки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100