реклама

реклама Делікат

реклама

Повторний аукціон з продажу права оренди на земельну ділянку відбувся 6 вересня у Черкасах. Дана ділянка площею 10 тис. м2 знаходиться по вулиці Різдвяній. У результаті торгів учасниками було зроблено 642 кроки. При стартовій ціні лоту – близько 25 тисяч гривень – право оренди цієї ділянки було продано за 830 тис. грн.

Цей аукціон був повторним, оскільки попередній не відбувся у зв’язку із відмовою переможця підписати договір купівлі-продажу і сплатити кошти. Нинішній же переможець, за словами в. о. директора департаменту архітектури, будівництва та землеустрою Черкаського міськвиконкому Руслана Алдаганова, вже підписав усі необхідні документи.

Як повідомляє прес-служба міськвиконкому, за умовами продажу, право оренди земельної ділянки надається на 49 років. Річна орендна плата становитиме 20 тисяч 41 гривня. Термін освоєння земельної ділянки – не більше трьох років. Орендар зобов’язаний використовувати цю ділянку за цільовим призначенням. А саме: розміщення на цій території об’єкту транспорту (приміром, під розташування автотранспортного підприємства чи автокооперативу).

Цьогоріч у Черкасах це четвертий земельний аукціон. Ще три заплановано провести до кінця року. Виручені від аукціону кошти, а це – 830 тис. грн., які переможець має сплатити у місячний термін з моменту підписання протоколу торгів, будуть розподілені між двома бюджетами: 90% суми поповнить міську скарбницю, 10% – перерахують до державного бюджету.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100