реклама

реклама Делікат

реклама

Поки що заяви Павла Лазаренка серйозно не сприймаються. Фото - газета "Сегодня"

Поки що заяви Павла Лазаренка серйозно не сприймаються. Фото - газета "Сегодня"

Кращі депутати від БЮТ на місцевих виборах будуть балотуватися зі списками партія "Громада". Про це заявив екс-прем'єр, лідер партії Павло Лазаренко, повідомляє «Українська правдa". Проте черкаські БЮТівці, переважно, не вірять у те, що нині можливе відновлення колишньої «Громади», особливо без допомоги влади…

"У мене є домовленості, що краща частина депутатів від БЮТ будуть балотуватися за списками "Громади". Це досвідчені й кваліфіковані професіонали, які допоможуть відродити рідний край", – говориться в заяві пана Лазаренка. Він повідомляє, що бере на себе велику відповідальність побудувати на основі партії "Громада" політичну силу, яка стане реальною, конструктивною, професійною альтернативою діючій владі.

"Я реально оцінюю ситуацію – за підсумками виборів "Громада" в силах отримати більшість на місцевих виборах у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській і Черкаській областях", – уточнив лідер партії.

"З цього плацдарму "Громада" візьме старт для участі в парламентських виборах 2012 року. Упевнений, нас чекає успіх", – додав він. Як відомо, Лазаренко має намір повернутися в Україну до жовтня 2010 року, щоб взяти участь у місцевих виборах.

«Прочерк» дізнався думку з приводу заяви Лазаренка у черкаських БЮТівців.

– Я не вірю в те, що на основі «Громади» зараз можна побудувати потужну політичну силу, – говорить депутат облради, член фракції БЮТ Михайло Мушієк.

– А де ж ті члени «Громади», що були? От був у нас Микола Іванович Бушин. Він очолював «Громаду». Але він давно пішов... Я думаю, що відновити «Громаду» фізично неможливо, – говорить голова фракції БЮТ в Черкаській облраді Анатолій Бондаренко. – Для цього потрібно багато матеріальних ресурсів. Так, Лазаренко такі має, але все одно оце нереально. Не знаю, які на Дніпропетровщині позиції в «Громади», але мені здається, що це вчорашній день.

У свою чергу депутат облради, член фракції БЮТ Віталій Полях вважає, що «Громада» Павла Лазаренка зможе набрати певну кількість голосів на місцевих виборах тільки якщо об’єднається з владою.

– А якщо не об’єднається, то не набере. Бо якщо партія «Громада» буде об’єднана з владою, ті БЮТівці, що зрадили свою політичну силу і перейшли в більшість, можуть приєднатися і до «Громади». Адже зараз вони не можуть знайти свого місця ні в якій партії, бо зрадників ніде не люблять. А стабільний склад партійної організації «Батьківщини» залишиться, і, думаю, ніхто не перебігатиме до громад чи інших партійних організацій, – вважає Віталій Іванович. – А взагалі, у нашій державі все можливо, і відновлення «Громади» теж. Але ця політична сила буде відновлена вже не в тому масштабі, не в тій якості, у якій вона була спочатку. І я думаю, якщо в Черкасах «Громада» когось і висуватиме на місцевих виборах в обласну раду, то місця вони не візьмуть.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Роман 14.09.2010 15:44
95 источников дали утку о возвращении его к выборам, а опровержение адвоката только 3 !!!! ну как выборы так и треплят! брехуны шакалы жареного за бабки накропают все что скажут! цензура необходима.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 007 09.09.2010 09:45
Молодці регіонали з їхньою "пушкою" про Лазаренка і його дружбу з БЮТівцями. Досі кожен, про кого Паша згадував на виборах, пролітав, як фанера над Парижем. Хочеш, щоб хтось програв - скажи, що він друг Лазаренка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100