реклама Делікат

Губернатор каже, що він не "узурпатор", як всі про нього думають

Губернатор каже, що він не "узурпатор", як всі про нього думають

– На мій погляд те, що майбутня обласна рада налічуватиме 104 депутати – це необ’єктивне рішення. Хіба чисельністю беруть?! – говорить губернатор Сергій Тулуб про затверджене на сесії обласної ради рішення. – Треба кожному брати і робити конкретні справи. А від того, що буде 100 чи 200 депутатів… То я вам хочу сказати, що у Москві 35 депутатів. Вдумайтеся в цю цифру. А в Черкасах, де 290 тисяч жителів, 104 буде депутати. А яка від цього результативність?..

У той же час Сергій Тулуб нагадав, що його пропозиція щодо зменшення кількості обласних депутатів не розходилася з законом.

– У нас 26 адміністративно-територіальних одиниць, тож було б по одному представнику від кожної. Це нормально. А інші представники – від політичних списків і партій, хто скільки набрав. Але до мене прийшли представники різних партій, таких партій, яких я не чув, а бачив тільки на біл-бордах, наприклад, вільні демократи. Я подивився в юридичному управлінні скільки зареєстровано таких? Аж 122 особи! Але прийшли чотири особи, зокрема, Любов Майборода. І вони кажуть, якщо їх партія набере 3%, то жодний з їх представників не пройде, а це, мовляв, неприпустимо, – розповідає губернатор. – Це меркантильна вимога. Вони думають, що від цього щось для них зміниться. Але якщо ти нічого не робив, і в людей вже склалося негативне ставлення до вашої політичної сили… Ви ж позабирали виробництво, зупинили заводи і фабрики, повиганяли людей, нічого не робиться, а три роки чи п’ять розказували..... Ну це ж чистої води популізм, політиканство, коли перед виборами починають розповідати, що ми те, ми се! Люди оцінять по справах, вони розумні. На мій погляд кількість 52 депутати була б цілком достатньою, оптимальною… Але інші захотіли 104, нехай пробують. От мені докоряють: «ви хочете узурпувати владу». То, як бачили, я не став сперечатися. Хочуть вони цей склад такий, то хай буде. Подивимося. Життя покаже.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Пофігістка 09.09.2010 11:24
Ну звичайно ж, життя покаже. 104 під себе підімняти важче, ніж 52...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100