реклама Делікат

Для своїх презентацій Томенко облюбував черкаський музей «Кобзаря». Тут у березні він презентував перевидання біографії Шевченка

Для своїх презентацій Томенко облюбував черкаський музей «Кобзаря». Тут у березні він презентував перевидання біографії Шевченка

Сьогодні об 11:00 у Черкаському музеї «Кобзаря» Тараса Шевченка Віце-спікер Парламенту Микола Томенко презентує діловий щоденник українця «Український щорічник-2012». Це видання підготували та видали Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» та видавництво «Веселка». Про це інформує прес-служба Віце-спікера.

Продовжуючи започаткований минулого року світоглядний задум Ділового щоденника українця – світлими життєвими прикладами видатних українців спонукати кожного до щоденної активної праці та помислу «що я зробив для України», - у новому виданні дещо змінена структура, додані нові імена видатних українців та нові цікавинки.

З новинок цьогорічного видання – щоденний український народний календар. Весь багатовіковий досвід, всю історію розвитку, почуття, віру, прагнення, життя та ідеали наших пращурів ввібрав та систематизував народний календар як цементуючий матеріал нашої національної ідентичності. Також афоризм дня дозволить краще пізнати Україну, красу її природи та людей.

Також під час зустрічі Микола Томенко розкаже про інші проекти Фонду «Рідна країна», зокрема, про всеукраїнську акцію «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» та видання «Тарас Шевченко. Альбом 1845 року».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100