реклама Делікат

У черкаському сквері Симоненка, що за місцевим Палацом одруження, встановлено 10 новеньких лавочок і 6 урн для сміття. Лави виготовлені у стилі модерн. Дизайнери використали стиль ідентичний до того, у якому збудований будинок грабаря Щербини (РАЦС). Лавочки мають зручну форму. На них комфортно сидіти. Подібні встановлені в Києві на Хрещатику і Майдані Незалежності, а також у Маріїнському парку.

За словами начальника відділу реклами та дизайну навколишнього середовища Оксани Поліщук, міська влада планує встановити ще кілька лавочок, але після того, як буде завершена реконструкція Палацу Одруження. Їх облаштують з тильної сторони РАЦСу.

— Коли встановлювали лавочки, підходили мами дякували. Річ у тім, що у сквері до цього часу не було де присісти, а там, як бачите, гуляє дуже багато родин із дітьми, — розповіла Оксана Поліщук.

Нині завершуються роботи з фарбування фасадної частини Палацу одруження. Будівельники ще планують зробити балкон, який є аварійним. А вже наприкінці наступного тижня вони приберуть будівельні леси і перейдуть працювати на тильну сторону Палацу одруження. Роботи планують завершити до кінця року. Реконструкція РАЦСу відбувається за рахунок коштів міського і державного бюджетів. Про це інформує  прес-служба МВК.

Довідка: сквер ім. Василя Симоненка облаштували торік. Місце вибрали не випадково. У приміщенні Палацу Одруження розміщувалася газета «Молодь Черкащини», де працював наш земляк.  У листопаді минулого року за кошти спонсорів встановили пам’ятник Василеві Симоненку.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 вася 27.10.2011 11:09
красивий куточок Черкас, дуже приємно.
А що буде з трибуною біля філармонії
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Черкащанин 27.10.2011 10:48
Цитата: "Лавочки мають зручну форму. На них комфортно сидіти." Я плакаль...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ЧЕРКАСИН 27.10.2011 08:01
ДОБРЕ ТІЛЬКИ НЕ будівельні леси А РИШТУВАННЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Олександр 26.10.2011 21:52
Похвали мене,моя голубонько....10 лавок встановили-і шуму на все місто!Міста,ГЕС и будували-шуму менше було,чим від цих 10 лавок.Після встановлення залишившихся лавок Оксану Поліщук можна висувати на Героя України!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дмитро 26.10.2011 17:41
это нереально )

в целом молодцы. только нужно помнить - это не подвиг, а долг !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100