реклама Делікат

Булатецький: От який такий подвиг сотворив Герой Тулуб?

Булатецький: От який такий подвиг сотворив Герой Тулуб?

Не вщухають розмови щодо справжності диплому про вищу освіту голови Черкаської обласної організації «ВО «Батьківщина» Анатолія Бондаренка. Спересердя опозиція вже погрожує перевірити, чи не фальшиве в губернатора-регіонала звання Героя України.

Так, знову тему «фальшивого диплому» порушив на прес-конференції, що відбулася 8 вересня, голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Якщо сьогодні подивитися на ті політичні сили, що хочуть показати себе, показати, що вони в опозиції до влади, то покажіть хоч одного професійного опозиціонера! Якщо ти вкрав диплом і думаєш, що ти вже такий освічений, то це ще не значить нічого… – прозоро натякнув на Бондаренка губернатор, зазначивши, що найближчим часом виведе з правоохоронними органами на чисту воду тих, «хто нічого не робив, а займався іншими справами».

Такі слова губернатора зачепили черкаських опозиціонерів за живе. Микола Булатецький, що входить до майбутньої бютівської п’ятірки до обласної ради, звичайно ж вважає, що Бондаренко – порядна людина, а тому:

– Я думаю, що ми в новій обласній раді поставимо питання і розберемося, а чи не є фальшивим звання Героя України у Сергія Тулуба, – говорить Микола Булатецький. – От мені незрозуміло, за що він отримав звання Героя України, і які подвиги він створив. Зате ми знаємо, що звання Героя України давалося (не конкретно цій людині, а взагалі) за хабарі у сумі 200 тисяч доларів. Так і напишіть. Ми знаємо, що надходили пропозиції від адміністрації президента наступного плану: чи є, мовляв, кандидати, які потягнуть на героя, однак за це звання ще треба заплатити 200 тисяч доларів. Тож, якщо губернатор буде далі розбиратися, хто такий Бондаренко, то я вважаю, що Анатолій Бондаренко – достойна людина. А от щодо губернатора і його звання Героя України, то тут можуть виникнути сумніви…

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Андрій 11.09.2010 00:28
Цитую гонта:
Сьогодні він вчить Тулуба.. Ну-ну..

Мабуть всетаки в цій темі говориться про Тулуба, а не про Волошина і інших осіб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 гонта 10.09.2010 20:23
Звідки взявся цей гороховий шут? Мабуть всю "малину" зібрав на Полтавщині і вирішив тепер Черкащину ощасливити своєю присутністю.. Людина, яка спочатку працювала заступником мера Олійника, непогано заробила на "культурній діяльності" і виспівувала ОЛійнику оди, через деякий час "прозріла" і почала поливати Олійником брудом. Потім була президентська кампанія Ющенка, під час якої гроші йщли через керівника окружного штабу Миколу Булатецького. Члени дільничних комісій до сих пір не отримали зарплату. Пройшов деякий час - і Микола почав поносити Ющенка.."Дружив" років з п`ять, з головою партії "Реформи і порядок" Віктором Пинзеником, поки той давав гроші на вибори. В лютому 2010 вилив на Ющенка відро помиїв ( читай інтерв`ю в "Вечірніх Черкасах"). В 2006 році прийняв активну участь, як кандидат на посаду міського голови Черкас, в знятті з реестрації Анатолія Волошина...Є що згадати.. Недаремно Миколі присвоєно звання "Почесного хама" міста Черкас. Сьогодні він вчить Тулуба.. Ну-ну..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 007 10.09.2010 16:38
Ох і слабесенькі ж опозиціонери наші! Замість ляпать про Тулубову Зірку (там все шито-крито по папірцях), краще б перевірили Віктора Різника - призначеного Януковичем з подачі Тулуба на голову Христинівської РДА, а вже через місяць поспішно звільненого саме з-за липового диплома. "Алаверди" в політиці має бути чітким і рівним по силі, а не пустопорожніми бульбашками в калюжі типу "перевіримо Героїв"! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100