реклама Делікат

Наказами Генерального прокурора України Олександра Медведька призначено нових прокурорів у трьох районах Черкаської області. У Корсунь-Шевченківському районі прокурором став Олександр Гасич, у Драбівському – Руслан Грищенко.

Миколу Литвина призначено прокурором Шполянського району. Його попередника – Олександра Яценка  - у липні цього року було затримано за вимагання і отримання хабара у еквіваленті ста тисяч доларів.

Обласний прокурор Микола Лісовий констатує, що корупція пронизала правоохоронні органи

Обласний прокурор Микола Лісовий констатує, що корупція пронизала правоохоронні органи

«Хабарництво і корупція пронизує всі сфери органів виконавчої влади і, навіть, добирається і до правоохоронних органів», – визнав прокурор Черкаської області Микола Лісовий на прес-конференції 10 вересня.

- Ви знаєте прикрий факт, коли за отримання хабара був затриманий прокурор Шполянського району. Нині порушена кримінальна справа. Генеральною прокуратурою проводиться розслідування. Він арештований, справа передається до суду, – повідомив Микола Леонідович.

Після резонансного затримання шполянського прокурора, пішов на підвищення відповідальний за викриття корупціонера начальник управління з рослідування кримінальних справ слідчими Генеральної прокуратури Головного управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ Петро Коваль. У серпні його призначили прокурором Чернівецької області.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 ***ло 11.09.2010 19:18
Жадный наверное был, не делился с начальниками - за что и поплатился. Как так, в районной прокуратуре размер взятки 100000 долларов, а областной прокурор абсолютно не при чем. Надо бы и Лисового ****, а то *** вокруг себя коррупционеров.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100