реклама

реклама Делікат

реклама

Черкаські правоохоронці звинувачують у протиправній діяльності 45-річного громадянина Німеччини, який є керівником двох агропідприємств на Жашківщині, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС в Черкаській області.

Керуючи цими агропідприємствами бізнесмен порушив низку українських законів задля свого збагачення. Ще у 2008 році його фірма самовільно, без розпоряджень адміністрації та договорів оренди , зайняла землі в двох великих селах Жашківського району. Цим було спричинено збитків державі на суму майже 95 тис. гривень. Також з метою отримання компенсації за кредит, службові особи одного з цих підприємств, подали до банку неправдиві відомості і незаконно отримали відшкодування в сумі 50 тисяч гривень.

Також представники агрофірми не повернули в Україну у передбачені законом строки виручку від продажу за кордон ріпаку на суму близько 400 тисяч гривень. У липні 2008 року службовці фірми взагалі стали на шлях криміналу - дали вказівку зумисно підпалити солому у валках одного з сільськогосподарських підприємств. Збитки склали 112 тисяч гривень. Наразі бізнесмена-іноземця затримано, у провадженні Жашківського РВ ГУ МВС розслідується кримінальна справа.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Дарина 12.09.2010 21:27
Цікаво кому цей вже підприємець помішав.Працює він гарно ,навіть у сусідніх районах знають.прості люди про нього хорошої думки.За арендовану землю розраховується з селянами і ті що поруч арендують дивлячись на нього мусять не менше людям дати.Чи не їм він кілком в горлі став.а в жашківськоиу районі просто більше немає що розслідувати? там тільки глянь на ліво,глянь на право...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100