реклама Делікат

Фракція БЮТ-Батьківщина вимагатиме наступного пленарного тижня створити тимчасову слідчу комісію щодо встановлення фактів порушень у ході виборчої кампанії.

Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив віце-спікер Микола Томенко. "Ми будемо вимагати створення тимчасової слідчої комісії. В залежності від того, як працюватиме Верховна Рада, щоб ця комісія займалася розслідування того, як насправді відбувається виборча кампанія", - сказав він. За словами М.Томенка, місцева влада за вказівкою з центру "робить усе, щоб не допустити опозиційних представників до виборів".

Він наголосив, що наразі у Київській обл., Черкаській, а також Львівській "влада робить усе, щоб БЮТ-Батьківщина взагалі не брала участі у виборах ... Так у Черкаській обл. голова Черкаського осередку БЮТ Анатолій Бондаренко сьогодні ув'язнений, і проти нього поновили кримінальну справу ... А в інших областях, застосовуючи суди, влада також міняє керівників наших організацій, щоб в результаті наша сила взагалі не брала участь у виборах."

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 ПЕГАС 15.09.2010 11:54
Пропозицію Polena підтримую - нехай Бондаренко збере журналістів і ПОКАЖЕ свій диплом. Для любої людини це безпроблемна процедура,чому Бондаренко 4 роки робить з цього кіпіш - незрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Poleno 14.09.2010 21:44
бо напевно,Гонта, як би було б так,як тут базікають,то ніякого Бондаренка ми б не знали...то може все ж таки в нього нормальний диплом...а то всьо теревеньки ваші!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 гонта 13.09.2010 19:52
Те що регіонали "оборзели" не викликає сумніву. Питання до Миколи Томенка: в 2006 році А. Бондаренка Віктор Ющенко зняв з посади голови Лисянської РДА за використання підробленого диплому. Навіщо Ви, пане Миколо, знаючи, що є відповідний Указ Президента, обирали А. Бондаренка головою фракції БЮТ в облраді?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100