реклама

реклама

Міський голова Тального, «свободівець» Олексій Юрченко під час нещодавньої сесії міськради запропонував на посаду свого заступника вихідця з Криму, колишнього народного депутата України й свого однопартійця Едуарда Леонова. Але ця кандидатура не пройшла, інформують «Вісті Черкащини».

Фото з Вікіпедії

Фото з Вікіпедії

Пан Леонов у Верховній Раді був головою підкомітету з питань законодавчого забезпечення прав інвалідів, їх соціального захисту і реабілітації, заступником голови Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації.

– До того я був депутатом обласної ради. Ще раніше – депутатом міської ради і секретарем міської ради. До сьогоднішнього дня працюю заступником генерального директора національної мережі аукціонних центрів. Це державна компанія Фонду державного майна України. Безпосередньо займаюся майновим комплексом держави. Займаємся реприватизацією стратегічних підприємств. А тут якраз є чим займатися, – розповів екс-нардеп.

На час роботи у Тальнівській міській раді Едуард Володимирович погоджувався переїхати жити у Тальне.

– Зараз мене приютив шановний новообраний міський голова. Ласкаво просимо до нас у гості. Тільки зі своїм чаєм, будь ласка, – виступаючи на сесії, пожартував пан Леонов.

Свій виступ він розпочав із різдвяних привітань та пропозиції усім депутатам виконувати Гімн України, бо це не просто пісня, а славень в пам'ять про тих, хто загинув, здобуваючи державність.

Друг Едуард, як його називав міський голова, розповів, що хоч і народився у Євпаторії, але дитинство провів у Молодецькому Маньківського району.

Із виступу Леонова можна зробити висновок – він має амбітні плани із залучення інвестицій у Тальнівську громаду. Для цього хоче провести аудит комунального майна, законність його використання.

Є у Леонова і власне бачення щодо формування тарифів на газ та електроенергію:

– Міська рада мусить через себе фільтрувати усі рішення центральної влади. Міська рада відстоює право громади платити ті тарифи, які громада може потягнути. Той самий газ. Добре, газ подорожчав! Страшні ціни на газ. Але хто провів інвентаризацію мереж? Якщо газ – це товар, то труби, по яких він транспортується, є власністю громади. Ми заключимо із постачальником договір сервітуту, і він буде платити нам за труби. І ми це будемо враховувати в тарифах. Те ж саме стосується і електроенергії. РЕМ встановлює тарифи, а забув, що стовпами нашими користується, дротами нашими користується. І не платить громаді за це. А це могло б бути хорошим компенсатором.

Кандидат на посаду заступника міського голови, відповідаючи на запитання депутатів, зпропонував ввести у міській раді детектор брехні. Сказав, що готовий і сам пройти перевірку на детекторі брехні і хотів би, щоб кожен чиновник пройшов перевірку стосовно корупції і криміналу.

Пан Едуард зізнався, що був під домашнім арештом за нібито побиття керівника полку спецпідрозділу міліції Київської області. До того ж, зараз пан Леонов нев’їзний у Крим, бо Росія проти нього порушила кримінальну справу за екстремізм.

Останнім перед голосуванням слово попросив депутат обласної ради Анатолій Скіченко. Він керівник господарства. Возить допомогу бійцям.

– Ми поважаємо тих, хто воював, но так воювати тут, як там воюють на фронті, не можна. Я тоже можу букать і мукать, але можна нормально говорити. І не піддержувать "Свободу", – сказав Скіченко.

– А кого? Януковича піддержувати? Тебе? – перебив підприємець, волонтер і майданівець Микола Хоменко.

– Я проти «Свободи» нічого не маю. Ну не можна взять що не нравиться – і розстрілять. Не всі руські є поганими, – продовжив Скіченко.

– От ви йдіть на передову і там розказуйте це, – відказав Леонов.

– Не розказуйте, куди мені йти! – розсердився Скіченко.

Зала зашуміла. Було чути: «Ті всі твої свині, які возиш в АТО, нічого не варті. Не можна допомагати бійцям в АТО і так не поважати їх вдома».

13012017211833481843

Головуючий припинив обговорення і поставив питання на голосування.

У результаті проти Едуарда Леонова на посаді заступника міського голови проголосували «афганці» Олексій Неділько та Олександр Маринченко. Утрималися – усі депутати із Наливайченкової «Справедливості», «Громадянської позиції», «Черкащани», по одному від «радикалів», «Батьківщини» та «УКРОПу».

За – Олексій Юрченко, по одному депутату від «Батьківщини», «УКРОПу» та усі депутати від БПП «Солідарність» і «Свободи».

Результати голосування дуже розчарували «атовців». Вони вишикувались перед депутатами. А їхній голова Василь Данилюк підійшов до мікрофону і, не добираючи слів, оголосив «афганцям» ганьбу.

Далі голова та депутати вирішили зробити перерву до 17 січня, і вже тоді обрати заступників мера, секретаря міської ради, затвердити керуючого апаратом виконкому міської ради і утворити виконком.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Старець 16.01.2017 11:51
Люди добрі, не гризіться, живіть мирно. Обирайте кого завгодно, все рівно гірше вже не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 YouMustMurder 16.01.2017 10:28
:lol: Кошерный XXL Эдуард с монопейсом :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100