18-річний уманчанин вкрав ноутбук у знайомого, в компанії якого перед цим відпочивав, повідомляє сектор комунікації ГУНП у Черкаській області.

PM216image003 До Уманського відділу поліції звернувся 19-річний студент одного із навчальних закладів міста. Хлопець повідомив, що з його орендованої квартири викрадено ноутбук, при цьому зазначив, що напередодні крадіжки у нього гостював однокурсник з приятелем, якого він вперше бачив.

Викрадений ноутбук оперативники виявили в місцевому ломбарді та встановили особу, яка його збула. Ним виявився 18-річний уманчанин, який того вечора відпочивав у заявника. Хлопця правоохоронці відшукали за місцем проживання.

Спочатку зловмисник заперечував свою причетність, та вже згодом зізнався у скоєному. Він пояснив, що вчинити крадіжку його спонукало безгрошів’я. Коли господар квартири разом з іншими винаймачами ліг відпочивати, він залишився сам у кімнаті і викрав пристрій.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 185 (Краджіка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Викрадений ноутбук вилучено та буде повернуто власникові. Триває слідство.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100