реклама Делікат

Сергій Тулуб наполегливо хоче залучити священників до політики

Сергій Тулуб наполегливо хоче залучити священників до політики

Незважаючи на відмову владики Софронія входити до п’ятірки Партії регіонів до обласної ради, губернатор і голова обласної організації ПР Сергій Тулуб не відмовляється від наміру включити до партійного списку священників. Про це він повідомив 13 вересня, під час прес-конференції.

– Я з владикою Софронієм розмовляв… Він має негативний досвід своєї участі в деяких попередніх виборчих кампанія… Те що він сказав (владика Софроній наголосив, що не має наміру йти в політику – Авт.), то це його право як людини, – сказав Сергій Тулуб. – Але ми зараз працюємо над проектом списку, у нас є час… І ми точно будемо сьогодні звертатися до священнослужителів, які хотіли б разом з нами розбудовувати нову Черкащину. Ми б дуже хотіли, щоб сьогодні з нами разом в команді були ті, хто несе духовність в наше суспільство.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #5 DemonsHeart 22.09.2010 17:05
К сожалению в нашей стране церковь не следует принципу аполитичности ( А вот оскорблять человека и сравнивать его с Убийцей, я думаю не есть хорошо(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Елена 15.09.2010 11:17
А как насчет АПОЛИТИЧНОСТИ священнослужите лей?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 ПЕГАС 14.09.2010 12:19
Складається враження, що Тулуб втратив почуття реальності і веде себе як вурдулака-завойовник. Сергіє Борисовичу, візьміть себе в руки і не перетворюйтесь в Чингиз-Хана.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Редкий гость 14.09.2010 10:14
Место священослужител ей в храмах и оттуда они несут Слово Божье и развивают духовность. Нет веры священнику, который служит не Господу, а каким-то партиям и их боссам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Трентон 14.09.2010 09:47
Як вам не соромно,пане Тулуб.Суспільство і так розділено на МП та КП ,а ви ще більше підлийте "масла в огонь" ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100