реклама Делікат

Любов Майборода вважає, що керівництво ПР занадто емоційне

Любов Майборода вважає, що керівництво ПР занадто емоційне

Заява голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба з приводу того, що Партія регіонів на місцевих виборах планує набрати по області близько 70%, здивувала депутата обласної ради Любов Майбороду.

– На мою думку до місцевих рад мають приходити громадяни підготовлені до депутатської діяльності незалежно від їх партійної належності. І Сергій Тулуб є представником президента на Черкащині. І в першу чергу, у коло його обов’язків входить захист конституційних прав громадян, у тому числі і права на свободу вибору, – вважає Любов Майборода. – Я думаю, що свої зусилля треба спрямовувати саме на забезпечення конституційного права громадян обирати, а не реалізовувати черговий партійний проект. Тому заяву Сергія Борисовича про зобов’язання входження 70% представників Партії регіонів до місцевих рад Черкащини я розцінюю як емоційну і політично недалекоглядну.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 гонта 17.09.2010 12:43
Все залежить від людей, а якщо вони пофігісти, то нема чого на когось пальцями тикати. ПР лише брови насупило а всі попадали ***. Ганьба таким продажним ***.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Пофігістка 16.09.2010 23:05
Швидше за все, в боротьбі за завітні 70% зламають не одну людину. Адже уже в усіх районах іде тотальний тиск на потенційних мажоритарників від інших політсил. Особливо це стосується бюджетників і підприємців. Просто нам хочуть запропонувати вибори без вибору. При фактично декларативних функціях райрад для ПР важлива психологічна перемога перед майбутніми парламентськими виборами. Демократи догрались. Але навіть зараз неспроможні об'єднатись...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Rodik 16.09.2010 17:32
Самое интересное,что ПР уверенно говорит о своей победе.При том что рейтинг по всем регионам стремительно падает.Вывод один--
как бы мы не проголосовали они уже знают с каким% выиграют.Что-что а считать они умеют.Один Кивалов что стоит.Пусть Тулуб сходит на рынок и послушает что о партии власти говорит народ.Даже электорат ПР пенсионеры поменяли свои взгляды.На Черкасщине не видать им победы!О каких 70% идет речь?Полный бред.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Vadim 16.09.2010 16:42
Яка там свобода вибору. При кому? При Тулубу? Та в районах іде тиск страшенний на всіх. Видавлюють ті 70%. Але може вдарити цей тис і рекошетом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100