реклама Делікат

реклама

Депутат бореться за право бути обраним знову. Від району "Митниця"

Депутат бореться за право бути обраним знову. Від району "Митниця"

Депутат Черкаської міської ради Станіслав Сахно вважає, що на “Митниці” неможливо жити через бездіяльність міської влади.

- Там на вулицях темно, немає світла, на дорогах ями, ідеш, і не бачиш куди ступаєш. Навколо кущі, у кущах сидить невідомо хто, і тому жінки бояться ходити, дикі собаки бігають! - бідкався депутат, вимагаючи заслухати під час сесії міськради звіт керівництва комунального підприємства “Черкасиміськсвітло”.

Проте депутатський корпус не поділяв ентузіазму пана Сахна. За розгляд даного питання на сесії проголосували лише 16  із 40 присутніх депутатів.

P. S. До речі, нещодавно жителі деяких будинків на “Митниці” отримали неймовірно зворушливі листи: “Шановні мешканці! Просимо вибачити за незручності, але найближчим часом у дворі вашого будинку проводитимуться роботи по вивезенню сміття, фарбуванню дитячого майданчика та упорядкуванню території. З повагою, Станіслав Сахно”.

Цікаво, що майданчики справді пофарбували, але за тиждень до появи у поштових скриньках  подібних листів...

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 виктория 16.09.2010 18:31
Мытница - всегда фишка тех, кто хочет власти в этом городе! Позор и все! Вдоль Днепра - единственный маршрут 29-го, который на остановке Водная станция останавливается в кучу мусора со стройки! И люди садятся в автобус уже запыленные и грязные, а водители 29-го сволочи редкие, злые, останавливают именно на пыли.Остановки как таковой нет, торчала палка, и нет сейчас!! Я все фотки посылала меру! Ничего!!! Остановка наша - просто издевательство над человеком, над нашими деньгами, которые мы платим в бюджет! Мытница - позор для города! А сколько было планов..... Мне бы хотелось, чтобы чтобы жена одного из выдвиженцев в это кодло просто прошлась от стоянки до так называемой остановки на небольших каблучках по средней для них цене обуви - 3-5 тыс. за пару!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ЧистА черкасский 16.09.2010 17:24
Да шел бы лесом вышеупомянутый Сахно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100