реклама Делікат

Посольство Японії в Україні повідомило адміністрацію Черкаської центральної районної лікарні про те, що заклад виграв грант на суму 817,035 тис. грн.

Як повідомляється на сайті Черкаської районної державної адміністрації, ця грантова програма, до якої долучилася лікарня, передбачає допомогу неурядовим організаціям, лікарням, початковим школам, науково-дослідним інститутам та іншим неприбутковим організаціям з метою здійснення проектів розвитку цих організацій.

Гроші, які отримає лікарня,  призначені для придбання необхідного медичного обладнання, що дозволить удосконалити лікувально-діагностичний процес і сприяти покращенню якості медичної допомоги населенню району.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Гігз 29.11.2011 21:03
Цитую Оксана Колісник:
Програма грантова, а не "грандова"... Молодці - медики Черкаського району!

Безперечно молодці всі люди,які були причетні до даного грантового проекту і працівники управлінь економіки та агропромисловог о розвитку, відділу охорони здоров'я Черкаської райдержадмініст рації під керівництвом Склярова М.М. і медичні працівники на чолі з головними лікарями ЦРЛ, Мошнівської районної лікарні, всі ті хто дійсно реалізовував даний проект на благо людей і для людей Черкащини! Слава Україні, Героям слава! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Оксана Колісник 29.11.2011 14:47
Програма грантова, а не "грандова"... Молодці - медики Черкаського району!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100