реклама Делікат

У ніч з 28 на 29 листопада внаслідок несприятливих погодних умов, зокрема через пориви вітру 15-20 м/с, через спрацювання систем захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 160 населених пунктів у 12 областях.

Так, у Київській області знеструмлено 54 населені пункти, у Житомирській – 49, Вінницькій – 14, Тернопільській – 11, Черкаській – 9, Волинській – 7, Чернігівській – 5, Кіровоградській – 4, Рівненській – 3, Івано-Франківській – 2 та по 1 населеному пункту у Дніпропетровській та Запорізькій областях.

До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго. Про це інформує прес-служба МНС України.

За повідомленням прес-служби Черкаського обласного управління МНС, 29 листопада станом на 06:00 год., на території Черкаської області, внаслідок ускладнення погодних умов, поривів вітру, сталось пошкодження 4 ЛЕП, потужністю 10 Кв. та відключення 72 трансформаторних підстанцій. В результаті цього без енергопостачання залишилось 9 населених пунктів в Городищенському, Драбівському, К.-Шевченківському, Жашківському, Чорнобаївському, Звенигородському та Лисянському районах. Для відновлення електропостачання залучені аварійні бригади РЕМ. Ремонтні роботи тривають.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100