реклама Делікат

Черкаський водоканал підписав договір із “Службою стягнення заборгованості”, яка є лідером на ринку України по стягненню боргів. Відтепер ця компанія працюватиме із боржниками, які не сплачують за послуги із водопостачання та водовідведення більше року. Про це інформує прес-служба КП "Черкасиводоканал".

- На сьогодні ми надали реєстр із трьохсот злісних неплатників, які заборгували нашому підприємству близько одного мільйона гривень, - говорить Сергій Овчаренко, директор КП “Черкасиводоканал”.

Як наголошує очільник Водоканалу, на такі кроки підприємство вимушене йти, оскільки борги деяких абонентів постійно зростають, накопичуються протягом не одного року. А саме сплата за послуги є основним джерелом фінансування діяльності водного підприємства. Отож, через боржників можуть потерпати споживачі, які вчасно сплачують за послуги із водопостачання та водовідведення.

- Ми вдячні усім черкасцям які щомісяця вчасно розраховуються за воду, - наголошує Сергій Овчаренко. - Сподіваємося, що боржники все ж вирішуватимуть питання погашення боргів у нашому абонентному відділі, не доводячи справу до судів та дій виконавчої служби.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100