реклама Делікат

реклама

Водії черкаських тролейбусів змушені купувати запчастини за власну зарплату. Про це у четвер під час сесії Черкаської міської ради повідомила голова профкому КП “Черкасиелектротранс” Наталя Тарасенко. За її словами, рухомий склад автопарку не оновлюється, а тому водіям доводиться шукати вихід самотужки.

- Доходить до того, що водій, отримавши зарплату, йде на ринок і купує запчастини, щоб поставити на тролейбус. Ситуація зараз критична. Люди не отримали зарплату за липень. Державою виділено 9.8 мільйонів на погашення  по пільгових перевезеннях. Тоді як насправді нам треба 17 мільйонів. Уже використали субвенції на 6 мільйонів. До кінця року у нас буде виходити дуже великий борг. Тож нам треба хоча б 2,5 мільйони, щоб виплатити заборгованість по заробітній платі. Люди без грошей, працюють працівники сім'ями, багато матерів-одиначок. Будемо вам дуже вдячні за виділені кошти, - сказала у своєму виступі перед депутатами Наталя Тарасенко.

 Сьогодні “Черкасиелектротранс” щодня має дохід близько 20 тисяч гривень за рахунок продажу квитків у тролейбусах. Ці кошти йдуть на купівлю нових запчастин.

- Є такі маршрути, на яких із десяти пасажирів, які заходять, лише двоє оплачують проїзд. Єдині маршрути, які привозять виручку -  це 7 і 10, - розповіла Н. Тарасенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100