реклама Делікат

реклама

Мер Черкас шокований політичними заявами начальника обласної міліції

Мер Черкас шокований політичними заявами начальника обласної міліції

Мер Черкас Сергій Одарич вимагає публічних вибачень від начальника Управління МВС України в Черкаській області Валерія Дернового.

Про це він заявив під час прямого ефіру на ТРК «Вікка», який викликав широкий резонанс у Черкасах.

- Я в повному шоці від заяв пана Дернового, бо одна справа, коли ляпає язиком який-небудь політичний опонент і я на це не ображаюся. Але коли людина, яка за своїм покликанням і за своїм місцем роботи має забезпечувати дотримання законності, яка за це отримує заробітну плату з народних грошей, дозволяє собі такі висловлювання на адресу міського голови та працівників виконавчого комітету, то я в таких ситуаціях мовчати не буду, - сказав мер Черкас.

Він також обурився, назвавши брехнею все сказане Валерієм Дерновим під час прес-конференції «Корупція у владі – бідність черкащан», та детально пояснив, суть тих двох справ, про які сказав головний міліціонер області. Наостанок Сергій Одарич висунув вимогу до Дернового.

- Я вимагаю від Валерія Дернового публічно вибачитися перед телекамерами у присутності журналістів, вибачитися перед міським головою за свої висловлювання, за наклеп, який був на мене зведений як на публічну особу, - сказав Одарич, посилаючись на статтю 121 Кримінально-процесуального кодексу про недопустимість розголошення даних досудового слідства та на статтю 387 Кримінального кодексу (розголошення даних досудового слідства, вчинене працівником оперативно-розшукового органу).

- Це карається штрафом від 100 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 3 років чи арештом на строк до 6 місяців із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, - підсумував міський голова, зазначивши, що чекає від Дернового публічних вибачень. Якщо ж очільник міліції не поспішатиме «посипати голову попелом», то мер обіцяв звернутися до суду і притягнути кривдника до відповідальності.

реклама

Коментарі  

 
+7 #2 спостерегач 17.09.2010 11:42
По делу мер говорит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Виборець 17.09.2010 10:41
Налякав *** "закальонного" ветерана Мукачевого!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100