реклама Делікат

реклама

малюнок - сайт glavcom.

малюнок - сайт glavcom.

Винятково представники Партії регіонів та сил, що входять до провладної коаліції, керуватимуть у всіх 27(!) виборчих комісіях Черкаської області.

Центральна виборча комісія затвердила персональний склад обласної, 20 районних і 6 міських (міста обласного значення) комісій, що здійснюватимуть проведення місцевих виборів на Черкащині.

До керівництва (а це – голова комісії, заступник і секретар) лише трьох комісій увійшли представники сил, не пов’язаних з владою. Так, головою Черкаської міської, Смілянської районної та секретарем обласної комісій є представники Української соціал-демократичної партії (зараз входить до складу БЮТ). Решта керівного складу виборчих комісій – 72 особи – представники винятково Партії регіонів, Комуністичної та Народної партій. Також у чотирьох комісіях є представники «Нашої України» (входить до провладної коаліції у обласній раді), у двох - Партії зелених.

Головою Черкаської обласної виборчої комісії є Ольга Козько, представниця Партії регіонів.

Головою Черкаської міської виборчої комісії – Микола Кудрявцев (УСДП).

реклама

Коментарі  

 
-2 #4 gdemoiprobel 22.09.2010 17:09
Чего же вы не кричите, что и в госсовете все из ПР ??? Что и там идёт психологическая атака ?! ИМХО просто попытка вылить побольше грязи, в связи с выборами
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Елена 17.09.2010 15:24
Фальсификации неизбежны...и виновны в этом мы с вами ,а перебезчиков вообще на кол сажать надо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 ПЕГАС 17.09.2010 13:24
Ні на який "повний контроль" ця влада не здатна. Як і всі бездарні керівники, єдине, що вони навчились:бреха ти і залякувати людей. Але це їм не донецька буцегарня. Не звертайте на їх "залякування" увагу, а при найменшій нагоді показуйте ВЕЛИКУ ДУЛЮ!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 гонта 17.09.2010 12:26
результати виборів встановлюються не в територіальних комісіях, а в дільничних. Тому назвати це контролем не можливо. Це лише психічна атака на слабодухих, яких на жаль виявилось більше ніж можна було їх побачити в кошмарному сні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100