реклама Делікат

Лише сконцентрувавшись на додаткових хвилинах матчу, "Мавпи" повернулися додому із перемогою

Лише сконцентрувавшись на додаткових хвилинах матчу, "Мавпи" повернулися додому із перемогою

«Черкаські Мавпи» у грі на львівській землі з «Політехнікою-Галичиною», випустивши свою перевагу в кінці матчу, перемогли лише завдяки додатковим хвилинам з рахунком 91:88, інформує сайт «Черкаський спорт».

Програвши попередній матч «Говерлі», черкаські баскетболісти виходили на львівський паркет лише за перемогою.

Господарі з перших хвилин йшли попереду, проте львів’ян стримував  македонський захисник Войдан Стояновскі, принісши у першому періоді нашій команді 10 очок.

Далі ініціативу підхопив латвієць Іварс Тімерманіс, який своїми звичними триочковими поклав початок перевазі «Мавп». Замість Ірванса, який травмувався в другій чверті, в атаку пішов Вілл Соломон, ставши у підсумку з 30-ма очками найрезультативнішим гравцем зустрічі.

Внаслідок активних дій, черкащани пішли на велику перерву із перевагою в десять очок.

У третій десятихвилинці «Мавпи» збільшили свою перевагу навіть до 16 очок. Однак у  четвертій чверті зарано повірили у свою перемогу й  почали діяти індивідуально, за що й поплатилися. Помилками «Мавп» скористалися «політехи» й поступово почали скорочувати рахунок. За хвилину до кінця львів’яни зрівняли рахунок. Гра перейшла у овертайм.

У додатковій п’ятихвилинці черкасці зібралися з силами і вийшли вперед. Але на останніх секундах матчу, коли перевага черкащан сягала трьох очок, «Політехніка» перевела гру в другий овертаймі. Дві спроби господарів зрівняти рахунок виявилися неточними, й у кінцевому результаті «Черкаські мавпи» перемогли з рахунком 91: 88.

Наступним матчем для черкасців стане гра 10 грудня вдома із баскетбольним клубом «Донецьк».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100