реклама Делікат

реклама

Майборода: депутати в обласній раді вимагали з підприємств хабарі

Майборода: депутати в обласній раді вимагали з підприємств хабарі

Депутати Черкаської обласної ради поставили під загрозу виробничу та господарську діяльність підприємств, що є основними платниками податків у районах області. Зокрема, це підприємства ТОВ «Нібулон», Пальмірський цукровий завод, Корсунь-Шевченківський маслосирзавод, акціонерне товариство «Золотоношам’ясо» та інші. Про це 16 вересня повідомила на прес-конференції депутат обласної ради Любов Майборода.

– Сесія облради, що відбулася 8 вересня, не дозволила дев’яти (семи - за уточненням апарату обласної ради – Авт.) промисловим підприємства області подати документи до Кабінету Міністрів України на отримання дозволу на геологічне вивчення родовищ підземних вод та гірничі відходи, – повідомила Любов Володимирівна. – Разом з тим, підприємства подали на розгляд обласної ради всі необхідні документи.

За словами депутата, практика показує, що питання про надання дозволів на геологічне вивчення родовищ підземних вод, як правило, вирішувалося головами фракцій кулуарно. Любов Майборода повідомила, що останнім кроком в отриманні дозволів була завжди сесія обласної ради. І тому була така практика, що депутати домовлялися з керівниками підприємств: якщо питання оплачувалося, то за нього голосували. Тобто мало місце хабарництво.

– На сесії обласної ради, коли дане питання обговорювалося, жоден депутат не виступив і підприємства так і не отримали аргументованої відповіді, чому їм відмовляють, що вони зробили не так, – повідомила Любов Володимирівна. – Сьогодні будь-яка контролююча служба може винести рішення про закриття таких підприємств. Тобто, на словах ми говоримо про те, що підтримуємо місцевих товаровиробників, але ви бачите, що насправді жодне підприємство, яке сплачує податки, не отримало дозволу на геологічне вивчення родовищ підземних вод та гірничі відводи.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 гонта 17.09.2010 15:51
Хочете знати всю правду? Візьміть роздруківки всіх сесій з цих питань, надрукуйте їх в засобах масової інформації і люди самі зроблять висновки хто як голосував, а кого вже на той момент і в залі не було, доречі, також як і журналістів. (Терпіння сидіти на сесіях у багатьох вистачало лише до обіду.)Ато на передодні виборів сенсацію роблять, ніби-то всі цього не бачили всі чотири роки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100