реклама Делікат

реклама

Черговий акт вандалізму стався у парку «50-річчя», повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.  Невідомі зазіхнули на кам’яні скульптури з фонтанами. Двом водограям зловмисники пошкодили системи водопостачання та вкрали насоси. Злодії також понівечили банер комунального підприємства «Дирекція Парків», що розташовувався перед входом у парк.

Крадіжку насосів помітила охорона, яка зранку оглядала парк. Така зухвалість та безпринципність, розповідають працівники підприємства, їх дуже здивували, адже останнім часом в парках та скверах міста прояву вандалізму не було.

-  Останній раз факти крадіжок та вандалізм подібного масштабу ми фіксували півтора  роки тому. Таку «активність» я можу пов’язувати лише з виборами. Певно, декому не подобається, що наші черкаські парки за останні чотири роки змінилися. Тут стало приємно, а головне комфортно, відпочивати, — говорить директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький.

Аби оберегти майно парків міста від крадіжок та вандалізму, керівництво підприємства ухвалило рішення посилити охорону. Олександр Радуцький також закликав правоохоронців приділяти більше уваги охороні порядку у парках та скверах.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Kvbkf 17.09.2010 18:15
що ви носитесь з тим памятником Леніна, кому він потрібен? А в парках діти мають можливість погратися, побачити щось красиве.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Кузя 17.09.2010 17:23
Леніну давно пора на звалище історії, а покидьки в суспільстві завжди були, тому треба посилювати охорону, пійманих на гарячому без суду і слідства... прилюдно аби не "повадно" було.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Охоронець парку 17.09.2010 16:45
... а ми в цей час тесали нові фонтани... :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 ЧистА черкасский 17.09.2010 16:21
Тупые ***! Но куда смотрела охрана парка?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Черкащанин 17.09.2010 15:45
Нынешняя власть сама показала пример жесточяйшего вандализма жителям города, когда разрушила памятник Ленину в Черкассах а теперь им фонтанчиков жалко, "что посееш то и пожнёш"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100