реклама Делікат

реклама

«Міському голові Черкас невідкладно усунути допущені порушення прав підприємців і врегулювати конфліктні ситуації… Головному управлінню земельних ресурсів провести звірку даних щодо прийнятих рішень про надання земельних ділянок суб’єктам малого і середнього бізнесу…» «Рекомендувати», «створити», «здійснити», «організувати», «розробити», «вивчити» і, звичайно ж, «забезпечити»… Саме такими словами рясніє розпорядження щодо врегулювання підприємницької діяльності в області. І біля кожного дієслова зазначена дата, коли треба зробити те чи інше.

Дане розпорядження, яке губернатор Черкащини Сергій Тулуб підписав 17 вересня на зустрічі з підприємцями області, покликане кардинально змінити стосунки між владою та підприємцями.

– Ми з квітня чекали цього розпорядження. Усі громадські організації долучалися до його розробки, – сказала на зустрічі голова Черкаської міської профспілки підприємців «Солідарність» Ольга Ракова. – І ми прослідкуємо, щоб всі пункти були виконані. Бо подібні розпорядження вже існували неодноразово, але багато пунктів так і не виконувалися. Дуже подобається такий пункт: «запропонувати райдержадміністраціям та місцевим головам щомісячний розгляд питань підтримки підприємництва та врегулювання конфліктних ситуацій». Ми вважаємо, що такі наради справді необхідні. Таким чином ми будемо відсікати корупційні дії чиновників.

Цікаво, що серед усіх озвучених пунктів розпорядження є одне, яке стосується конкретного підприємця: «2. Рекомендувати прокурору області Лісовому Л.М.: 2.1. Офіційно оформити заяву Лисака О.О. щодо фактів корупції з боку правоохоронних органів, висловлену на нараді в облдержадміністрації 02.09.2010 року, та провести службове розслідування щодо наведених фактів. 2.2. Дати правову оцінку діям посадових осіб органів місцевого самоврядування м. Черкаси, які проігнорували рішення судових органів і допустили незаконний демонтаж малих архітектурних форм та спричинили збитки підприємцям».

Олег Лисак вимагає покарання мера Черкас за демонтаж незаконно встановлених кіосків

Олег Лисак вимагає покарання мера Черкас за демонтаж незаконно встановлених кіосків

Як повідомив журналістам голова організації роботодавців Черкаської області в сфері торгівлі Олег Лисак, у згаданій заяві мова йде про те, що прокуратура Черкаської області покриває цілий ряд злочинів, вчинених Черкаською міською радою. Як стверджує підприємець, «за розпорядженням чинного мера Черкас Сергія Одарича близько двох років тому була пограбована мати підприємця, яка теж є підприємцем, на 145 тис. грн.».  Мова йде про демонтаж кіосків…

Підприємець, який вимагає порушити кримінальну справу проти мера міста, схоже знайшов підтримку в обласної влади, яку Одарич не влаштовує.

реклама

Коментарі  

 
+13 #5 Инесса 02.10.2010 04:47
Мне нравится, что Лисак не боится говорить такие вещи в слух. Если мы все будем себя так вести,то Одарычи будут вынуждены соблюдать закон. Гласность первй враг коррупции
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 Людмила 29.09.2010 08:00
Когда Одарыч забрал моё рабочее место,
Лысак устроил меня на работу.
Я поддерживаю Лысака и его команду, ****!!! :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #3 Журналістка 20.09.2010 13:50
да, команда регіоналів дозолить і дияволу пункти прийому душ розмістити по місту, аби тільки роздути у ЗМІ інформацію про скарги на Одарича.
усі порушники закону та моралі! хутко поспішайте до Тулуба - залишився всього місяць на те, щоб устигнути отримати його благословення. святе тільки те, що роблять пеерівці, решта - плохо... жуть, як тхне тоталітаризмом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #2 Виборець 20.09.2010 11:45
Зелене світло горіляччю з ***-кіосків?! Таки гуляйте вальсом, панове регіонали, ще й на цих виборах!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Кронос 20.09.2010 11:11
После выдвижения кандидата Влизло это второй серьезный прокол регионалов в Черкассах.

Киоски Лысака - тютюн и алкоголь круглосуточно прямо возле высоток.10 киосков! В горисполкоме сотни и сотни подписей людей, молят убрать киоски этого урода. Тулуб публично принял сторону Лысака, чем непременно воспользуются сторонники Одарича и возмущенные жильцы.
Ну ту-упые!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100