реклама Делікат

Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України отримала ліцензію Міністерства охорони здоров’я України на проведення медичної практики.

  Цей документ дає право медико-санітарній частині на практику за такими спеціальностями: організація управління охороною здоров’я, хірургія, офтальмологія, стоматологія, терапія, отоларингологія, акушерство та гінекологія, неврологія, дерматовенерологія, психіатрія, клінічна лабораторна діагностика, психофізіологія.

В амбулаторно-поліклінічному відділенні обслуговуватимуть не лише курсантів та атестованих працівників, а й студентів, вільнонайманих працівників, а також членів сімей атестованих та неатестованих працівників.

Крім того, навчальний заклад має домовленість із закладами охорони здоров’я міста щодо консультування особового складу вузькими спеціалістами, а також, за необхідності, госпіталізації хворих. Про це інформує Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України.

Довідка

Заклад забезпечений 20 ліжко-місцями (для хворих курсантів), амбулаторно-поліклінічним відділенням, ліцензованою лабораторією, що самостійно проводить ряд загальноклінічних досліджень, та пунктом охорони здоров’я з аптекою.

У штаті медико-санітарної частини 18 медичних працівників, кожен з яких раз на п’ять років проходить переатестацію.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100