реклама Делікат

реклама

Міністерство закордонних справ Ізраїлю офіційно вибачилося перед урядом України за неналежну поведінку деяких паломників, які прибули на свято Рош-а-Шана до Умані.

МЗС Ізраїлю в своїй заяві висловило співчуття відносно інциденту, що стався 10 вересня в Умані, а також подякував владі і народу України за надану гостинність і за терпимість до десятків тисяч паломників, які щороку приїжджають до Умані.

«Ми хочемо висловити вдячність уряду і народові України за гостинність, терпіння і чуйність, з якою вони поставилися до ізраїльтян, які щороку здійснюють паломництво на могилу рабина Нахмана в Умані», - йдеться у заяві ізраїльського МЗС.

У заяві також наголошується, що сумний інцидент не повинен стати підставою для погіршення давніх дружніх взаємин між Ізраїлем і Україною.

Як повідомлялося, владі України довелося депортувати з країни десятьох хасидів-паломників за те, що вони влаштували безлади в Умані під час святкування єврейського Нового року Рош-а-Шана. Інцидент, в результаті якого постраждали двоє місцевих жителів, стався 10 вересня.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ГаЛеша 19.09.2010 10:36
Одін з пастулатыв хасидізму: "Всякий человек, как бы низко он ни пал, всегда в состоянии подняться до Божества, ибо ничто и никто не может быть абсолютно плохим. Бог присутствует в плохом человеке, как и в праведнике." і там же "Следует вообще относиться к грешнику, как к праведнику, ибо такое отношение возбуждает добрые чувства в людях, заставляя их возвышаться до Бога". Так що, уманчане, зустрічайте праведників наступного року :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100