реклама

реклама

Студенти 2 курсу природничо-географічного факультету Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини упродовж тижня проходили комплексну фахову практику з дисциплін «Загальне землезнавство» та «Географія материків і океанів» у межах Шацького національного природного парку. Керівництво практикою здійснював доцент кафедри географії та методики її навчання природничо-географічного факультету УДПУ Олександр Лаврик.

Мета практики полягала у закріпленні теоретичних знань, засвоєнні студентами методики польових фізико-географічних досліджень: напрактикуватися розрізняти на місцевості фації та урочища; навчитися знімати ландшафтний профіль і описувати фації; складати ландшафтну карту; розвинути вміння виявляти та аналізувати взаємозв’язки між окремими геокомпонентами природи.

Практичні заняття студенти мали можливість поєднувати зі змістовним і цікавим дозвіллям. Вони разом із керівником відвідали краєзнавчий музей у місті Рівне; перетнули Головний європейський вододіл; ознайомилися з гідрологічними характеристиками Шацьких озер; відвідали верхів’я річки Прип’яті (басейн Дніпра); вивчили специфіку роботи низькочастотного радіотелескопа «Уран-3»; спостерігали моренні відклади Дніпровського зледеніння та ознайомилися з природними умовами Полісся.

Про це повідомили у прес-службі УДПУ.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Елена 15.06.2017 08:35
Яка там краса!Богато часу ми з друзями проводили на Шацьких озерах фото викладали у соц мережах. Люди дивувалися такою красою.А зараз у мене осталось пару фоток. Не можу зайти в вк з блокадою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 І я б так не проти 14.06.2017 18:15
Шикарне місце для практики!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100