реклама Делікат

Збільшення акцизного збору на нафтопродукти й транспортні засоби, ініційоване урядом, підвищить вартість авто. Такі прогнози висунули експерти на засіданні в Черкаському прес-клубі реформ.

– Зростання вартості бензину змушуватиме людей обирати «малолітражки». Сьогодні авторинок має потенціал і може динамічно розвиватися, якби йому не заважали, – висловлює свою думку засновник ТОВ «Колос Авто», офіційний дилер автомарок Mazda і Ford в Черкаській області Любов Воронова. – Серед областей із такою ж кількістю населення, за об’ємом автопродаж Черкащина зайняла друге місце. У жовтні на Черкащині було продано 343 легкових авто та 24 – комерційних. Порівняно із жовтнем минулого року, на 40% виросли продажі авто С-класу та на 53% - мікроавтобусів вантажопідйомністю до 2 тон. Переважно, авто сьогодні купують підприємці.

Кошти на купівлю авто, як стверджують експерти, у людей є. За останні три місяці в кредит купувалася лише третина придбаних авто. Також вони помітили, що програма Trade-in (обміну в автосалоні старого авто на нове із доплатою) має значний попит серед покупців, оскільки це дає людині можливість зекономити час і гроші та позбавляє необхідності шукати покупця на своє старе авто.

Як зазначає регіональний представник ТОВ «Енерджи вінд проджект Україна» Олександр Лазар, загальний ціновий сегмент українського авторинку сьогодні дещо знизився – більш популярними стали бюджетні доступні авто.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100